zarinparsin

وبلاگ

bloga

19 دی 1401

حفظ مواد غذایی قرن هاست که وجود داشته است. این کار در دوران باستان با استفاده از نمک روی گوشت و ماهی آغاز شد. بعداً ، از شکر در غذاهای کنسرو شده استفاده شد و انسان ها ترشی سبزیجات را درست کردند. در حالی که همه آن روش های قدیمی در حد متوسط خوب هستند. ، امروزه ابزارهای جدید شیمیایی برای نگهداری بیشتر ابداع شده اند.
bloga

19 دی 1401

حفظ مواد غذایی قرن هاست که وجود داشته است. این کار در دوران باستان با استفاده از نمک روی گوشت و ماهی آغاز شد. بعداً ، از شکر در غذاهای کنسرو شده استفاده شد و انسان ها ترشی سبزیجات را درست کردند. در حالی که همه آن روش های قدیمی در حد متوسط خوب هستند. ، امروزه ابزارهای جدید شیمیایی برای نگهداری بیشتر ابداع شده اند.
bloga

19 دی 1401

حفظ مواد غذایی قرن هاست که وجود داشته است. این کار در دوران باستان با استفاده از نمک روی گوشت و ماهی آغاز شد. بعداً ، از شکر در غذاهای کنسرو شده استفاده شد و انسان ها ترشی سبزیجات را درست کردند. در حالی که همه آن روش های قدیمی در حد متوسط خوب هستند. ، امروزه ابزارهای جدید شیمیایی برای نگهداری بیشتر ابداع شده اند.
blogb

19 دی 1401

تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار همانطور که از اسم آنها پیداست در وجود مولکول های آب و عدم وجود آن است . اسید سیتریک خشک فاقد آب تبلور و اسید سیتریک آبدار یا اسید سیتریک مونوهیدرات شامل یک مولکول آب و یک مولکول اسید سیتریک است.
blogb

19 دی 1401

تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار همانطور که از اسم آنها پیداست در وجود مولکول های آب و عدم وجود آن است . اسید سیتریک خشک فاقد آب تبلور و اسید سیتریک آبدار یا اسید سیتریک مونوهیدرات شامل یک مولکول آب و یک مولکول اسید سیتریک است.
blogb

19 دی 1401

تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار همانطور که از اسم آنها پیداست در وجود مولکول های آب و عدم وجود آن است . اسید سیتریک خشک فاقد آب تبلور و اسید سیتریک آبدار یا اسید سیتریک مونوهیدرات شامل یک مولکول آب و یک مولکول اسید سیتریک است.
blogc

9 بهمن 1400

افزودنی های غذایی هرکدام با هدف خاصی برای ایجاد خصوصیات مطلوب به غذاها اضافه می شوند. افزودنی های غذایی مانند نمک ها ادویه جات و سولفید ها از سالیان سال پیش برای اهداف مختلف مانند افزایش ماندگاری و بهبود طعم مورد استفاده قرار می گرفته. با افزایش علاقه ی مردم به طعم های جدید تر و نیاز به ماندگاری طولانی تردر قرن بیستم محققان تلاش بیشتری در جهت تولید محصولات مدرن ، غذاهای کم کالری ،میان وعده و غذاهای آماده بیشتر شده است.
blogc

9 بهمن 1400

افزودنی های غذایی هرکدام با هدف خاصی برای ایجاد خصوصیات مطلوب به غذاها اضافه می شوند. افزودنی های غذایی مانند نمک ها ادویه جات و سولفید ها از سالیان سال پیش برای اهداف مختلف مانند افزایش ماندگاری و بهبود طعم مورد استفاده قرار می گرفته. با افزایش علاقه ی مردم به طعم های جدید تر و نیاز به ماندگاری طولانی تردر قرن بیستم محققان تلاش بیشتری در جهت تولید محصولات مدرن ، غذاهای کم کالری ،میان وعده و غذاهای آماده بیشتر شده است.
blogc

9 بهمن 1400

افزودنی های غذایی هرکدام با هدف خاصی برای ایجاد خصوصیات مطلوب به غذاها اضافه می شوند. افزودنی های غذایی مانند نمک ها ادویه جات و سولفید ها از سالیان سال پیش برای اهداف مختلف مانند افزایش ماندگاری و بهبود طعم مورد استفاده قرار می گرفته. با افزایش علاقه ی مردم به طعم های جدید تر و نیاز به ماندگاری طولانی تردر قرن بیستم محققان تلاش بیشتری در جهت تولید محصولات مدرن ، غذاهای کم کالری ،میان وعده و غذاهای آماده بیشتر شده است.
blogd

27 دی 1400

کاربرد آب پنیر در سال های اخیر و علاقه به آب پنیر به طور قابل توجهی مورد مطالعه قرار گرفته است. آب پنیر و فرآورده های آن را به دلیل خواص منحصر به فرد اصطلاحاً «گنج فراموش شده» می نامند. این محصول هر روز بیشتر توسط کارخانه های مختلف تولیدی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
blogd

27 دی 1400

کاربرد آب پنیر در سال های اخیر و علاقه به آب پنیر به طور قابل توجهی مورد مطالعه قرار گرفته است. آب پنیر و فرآورده های آن را به دلیل خواص منحصر به فرد اصطلاحاً «گنج فراموش شده» می نامند. این محصول هر روز بیشتر توسط کارخانه های مختلف تولیدی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
blogd

27 دی 1400

کاربرد آب پنیر در سال های اخیر و علاقه به آب پنیر به طور قابل توجهی مورد مطالعه قرار گرفته است. آب پنیر و فرآورده های آن را به دلیل خواص منحصر به فرد اصطلاحاً «گنج فراموش شده» می نامند. این محصول هر روز بیشتر توسط کارخانه های مختلف تولیدی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
blogee

13 دی 1400

اسید فسفریک یک مایع کریستالی بی رنگ و بی بوست که به نوشابه‌ها طعمی تند می‌دهد و از رشد کپک‌ها و باکتری‌ها که می‌توانند به راحتی در محلول های شیرین تکثیر شوند، جلوگیری می‌کند. بیشتر اسیدیته نوشابه نیز از اسید فسفریک ناشی می شود.
blogee

13 دی 1400

اسید فسفریک یک مایع کریستالی بی رنگ و بی بوست که به نوشابه‌ها طعمی تند می‌دهد و از رشد کپک‌ها و باکتری‌ها که می‌توانند به راحتی در محلول های شیرین تکثیر شوند، جلوگیری می‌کند. بیشتر اسیدیته نوشابه نیز از اسید فسفریک ناشی می شود.
blogee

13 دی 1400

اسید فسفریک یک مایع کریستالی بی رنگ و بی بوست که به نوشابه‌ها طعمی تند می‌دهد و از رشد کپک‌ها و باکتری‌ها که می‌توانند به راحتی در محلول های شیرین تکثیر شوند، جلوگیری می‌کند. بیشتر اسیدیته نوشابه نیز از اسید فسفریک ناشی می شود.
blogbb

5 دی 1400

ترانس گلوتامیناز که گاها به آن چسب گوشت نیز می گویند، آنزیم و ماده ای شیمیایی است که واکنش های شیمیایی بین مولکول های مواد را سرعت می بخشد. ، نمونه مشابه بزاق شماست که دارای آنزیمی به نام آمیلاز است ونقش تجزیه قندها را دارد.
blogbb

5 دی 1400

ترانس گلوتامیناز که گاها به آن چسب گوشت نیز می گویند، آنزیم و ماده ای شیمیایی است که واکنش های شیمیایی بین مولکول های مواد را سرعت می بخشد. ، نمونه مشابه بزاق شماست که دارای آنزیمی به نام آمیلاز است ونقش تجزیه قندها را دارد.
blogbb

5 دی 1400

ترانس گلوتامیناز که گاها به آن چسب گوشت نیز می گویند، آنزیم و ماده ای شیمیایی است که واکنش های شیمیایی بین مولکول های مواد را سرعت می بخشد. ، نمونه مشابه بزاق شماست که دارای آنزیمی به نام آمیلاز است ونقش تجزیه قندها را دارد.