پیش بینی بازار لسیتین در 5 سال آینده

نشاسته کاساوا و ذرت در تولید مالتودکسترین
مقایسه کاساوا و ذرت در تولید مالتودکسترین
اکتبر 19, 2021
فسفات در صنایع لبنی
فسفات در صنایع لبنی
اکتبر 21, 2021

پیش بینی بازار لسیتین در 5 سال آینده

پیش بینی می شود اندازه بازار جهانی لسیتین تا سال 2026 به 1102.1 میلیون دلار برسد .

گزارش جهانی تحقیقات “بازار لسیتین” 2021-2026 تجزیه و تحلیل کلیدی در مورد وضعیت بازار تولید کنندگان لسیتین با بهترین حقایق و ارقام ، معنی ، تعریف ، تجزیه و تحلیل SWOT ، نظرات متخصصان و آخرین تحولات در سراسر جهان را ارائه می دهد. این گزارش همچنین بازار را محاسبه می کند اندازه ، فروش لسیتین ، قیمت ، درآمد ، حاشیه ناخالص و سهم بازار ، ساختار هزینه و نرخ رشد. این گزارش درآمد حاصل از فروش این گزارش و فناوری های آن را توسط بخشهای مختلف برنامه و مرور جداول و داده های بازار در نظر می گیرد.

تاثیر COVID-19 بر بازار جهانی لسیتین

COVID-19 می تواند بر اقتصاد جهانی از سه طریق اصلی تأثیر بگذارد: تحت تأثیر مستقیم تولید و تقاضا ، ایجاد زنجیره تامین و اختلال در بازار و تأثیر مالی آن بر شرکت ها و بازارهای مالی.

Sunflower Lecithin: The Superfood You've Never Heard Of

هدف از این مطالعه ، تعیین اندازه بازار بخشها و کشورهای مختلف در سالهای گذشته و پیش بینی ارزشها در پنج سال آینده است. این گزارش به گونه ای طراحی شده است که هر دو جنبه کیفی و کمی صنعت را با توجه به هر یک از مناطق و کشورهای درگیر در مطالعه ترکیب کند. علاوه بر این ، این گزارش همچنین اطلاعاتی در مورد جنبه های مهم مانند محرک ها و عوامل بازدارنده که رشد آینده بازار لسیتین را تعیین می کند ، ارائه می دهد.


این تحقیق اندازه بازار لسیتین فعلی بازار و نرخ رشد آن را بر اساس سوابق 6 ساله با طرح کلی شرکت ها و تولیدکنندگان کلیدی پوشش می دهد:

  • Archer Daniels Midland
  • Bunge
  • Cargill
  • DowDuPont
  • Lipoid
  • Stern-Wywiol Gruppe
  • American Lecithin Company
  • Austrade
  • Denofa
  • Helian
  • Jiusan Oils and Grains Industries Group
  • Lasenor
  • Lecico
  • Lekithos
  • Lucas Meyer Cosmetics
  • NOW Foods
  • Prinova
  • Ruchi Soya Industries
  • Sime Darby Unimills
  • Sun Nutrafoods
  • VAV Life Sciences.

لسیتین چیست؟

لسیتین یک اصطلاح عمومی برای تعیین هر گروه از مواد چربی زرد مایل به قهوه ای است که در بافتهای حیوانی و گیاهی وجود دارد ، که آمفیفیلیک هستند ، هم آب و هم مواد چربی را جذب می کنند (و همچنین آب دوست و چربی دوست هستند) و برای صاف کردن بافت غذا استفاده می شود. حل کردن پودرها (امولسیون) ، همگن سازی مخلوط های مایع و دفع مواد چسبنده.

این ماده را می توان به راحتی با استفاده از حلالهایی مانند هگزان ، اتانول ، استون ، اتر نفتی ، بنزن و … استخراج شیمیایی کرد و یا استخراج را به صورت مکانیکی انجام داد. معمولاً از منابعی مانند سویا ، تخم مرغ ، شیر ، منابع دریایی ، کلزا ، پنبه دانه و آفتابگردان در دسترس است. حلالیت کمی در آب دارد ، اما یک امولسیفایر عالی است. در محلول آبی ، فسفولیپیدهای آن بسته به هیدراتاسیون و دما می توانند لیپوزوم ، ورقه های دو لایه ، میسل یا ساختارهای لایه ای را تشکیل دهند. این منجر به نوعی سورفکتانت می شود که معمولاً به عنوان آمفی پاتیک طبقه بندی می شود. لسیتین به عنوان مکمل غذایی و مکمل غذایی به فروش می رسد.

دسته بندی انواع لسیتین

  • سویا
  • کلزا
  • آفتابگردان
  • سایر لسیتین ها

کاربرد های اصلی لیسیتین

  • غذا و نوشیدنی
  • خوراک حیوانات
  • محصولات پزشکی

کاربردهای اصلی لسیتین سویا چیست؟


لسیتین سویا به دلیل خواص امولسیفایر عمدتا محبوب است. استحکام مارگارین را بهبود می بخشد و به پانسمان و سایر محصولات خامه ای بافت ثابت می بخشد

این ابزار به عنوان یک ابزار چند منظوره ، انعطاف پذیر و همه کاره عمل می کند تا با پاشش در حین سرخ کردن مقابله کند. لسیتین در شکلات و روکش استفاده می شود.
این ماده به دلیل ساختار مولکولی لیپیدی منحصر به فرد در کاربردهای دارویی و آرایشی استفاده می شود.
این برنامه کاربردهای مختلف صنعتی مانند رنگ ، پارچه ، روان کننده و موم برای بهبود خواص فیزیکی/شیمیایی محصولات پیدا می کند.

لسیتین منبع غنی کولین است که برای هر سلول زنده بدن ضروری است و یکی از اجزای اصلی غشای سلولی است. کولین رژیمی برای سنتز فسفولیپیدها در غشای سلولی مهم است ، همچنین برای متابولیسم متیل ، انتقال عصبی کولینرژیک ، سیگنال دهی به غشاء و انتقال و متابولیسم چربی-کلسترول ضروری است. در صورت عدم وجود کولین ، غشای سلولی سفت می شود و از ورود و خروج مواد مغذی مهم به سلول جلوگیری می کند. بنابراین از آن به عنوان عنصر تغذیه ای در غذا و همچنین در داروها و داروها استفاده می شود.

تقسیم بندی جغرافیایی فروش ، درآمد ، سهم بازار و میزان رشد لسیتین ازسال 2015 تا 2026

  • آمریکای شمالی (ایالات متحده ، کانادا و مکزیک)
  • اروپا (آلمان ، انگلستان ، فرانسه ، ایتالیا ، روسیه و ترکیه و غیره)
  • آسیا و اقیانوسیه (چین ، ژاپن ، کره ، هند ، استرالیا ، اندونزی ، تایلند ، فیلیپین ، مالزی و ویتنام)
  • آمریکای جنوبی (برزیل ، آرژانتین ، کلمبیا و غیره)
  • خاورمیانه و آفریقا (عربستان سعودی ، امارات متحده عربی ، مصر ، نیجریه و آفریقای جنوبی)

تحقیقات بازار و روندهای بازار اکوسیستم لسیتین سویا

لسیتین در طیف گسترده ای از کاربردهای غذایی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. دانشمند فرانسوی ، موریس گوبلی ، آنها را در سال 1850 کشف کرد و آن را “lekithos” ، اصطلاح یونانی زرده تخم مرغ نامید. در آن زمان ، تخم مرغ منبع اصلی تولید این مادهتجاری بود. امروزه بیشتر لسیتین مورد استفاده در کاربردهای غذایی از سویا گرفته می شود.
محصولات جانبی سویا ، مانند روغن سویا ، لسیتین و شیر به دلیل ارزش مغذی و قیمت مقایسه ای آنها با محصولات شیر ​​، در بین مصرف کنندگان بسیار محبوب هستند. کشف مزایای خاص سلامتی همچنان ادامه دارد و باعث می شود سویا در برچسب مواد تشکیل دهنده مورد استقبال قرار گیرد. سویا دارای مزیت بالقوه بازاریابی است. علاوه بر این ، منبع فراوان سویا تضمین می کند که موادی مانند لسیتین به آسانی در دسترس بوده و محلول مقرون به صرفه باشد.
لسیتین برای درمان اختلالات حافظه مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر استفاده می شود. همچنین برای درمان بیماری های کیسه صفرا ، بیماری کبد و انواع خاصی از افسردگی ، کلسترول بالا ، اختلالات اضطرابی و بیماری های پوستی مانند اگزما استفاده می شود.

جایگزین لسیتین


رقابت لسیتین سویا در بازار منابع دیگری از لسیتین مانند زرده تخم مرغ ، پنبه دانه ، منابع دریایی ، شیر ، کلزا ، سویا ، آفتابگردان و غیره است. آنها یک محصول جایگزین برای همان منظور مانند لسیتین سویا ارائه می دهند اما به دلیل شرایطی مانند ایجاد زیستگاه ، رشد فصلی و غیره سویا به وفور در بازارهای ایالات متحده موجود است.
دانشمندان دریافته اند که این ماده و کولین در حافظه و عملکرد شناختی ، سلامت قلب و عروق ، عملکرد کبد ، تولید مثل و رشد جنین و عملکرد بدنی و ورزشی نقش دارند. بنابراین ، تحقیقات گسترده ای در این بخش از برنامه آغاز شده و توسط تولید کنندگان تأمین می شود زیرا هر دارویی بدون عوارض جانبی محبوبیت و قدردانی را به دست می آورد. آنها در حال حاضر به عنوان عنصری در ارائه رژیم های غذایی و مکمل ها مورد استفاده قرار می گیرند.

اقتباص از : کلیک کنید

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟