سیتریک در صنایع دارویی

فسفات ها و نقش آنها در صنایع گوشتی
فسفات ها و نقش آنها در صنایع گوشتی
اکتبر 18, 2021
نشاسته کاساوا و ذرت در تولید مالتودکسترین
مقایسه کاساوا و ذرت در تولید مالتودکسترین
اکتبر 19, 2021

اسید سیتریک یک اسید آلی طبیعی است که به وفور در مرکبات مانند لیمو و لیمو وجود دارد. همچنین یک ماده اولیه است که به طور خاص برای اهداف صنعتی تولید می شود و در طیف گسترده ای از محصولات ، از جمله غذا و نوشیدنی ها ، داروهای دارویی ، شوینده ها ، محصولات حمام ، مراقبت از پوست ، مراقبت از مو و بسیاری از لوازم آرایشی دیگر استفاده می شود.

با توجه به مزایای متنوع آن ، اسید سیتریک در فرمولاسیون طبیعی محبوب است: می تواند به عنوان تنظیم کننده و تصحیح کننده pH عمل کند ، پایداری و ماندگاری محصولات را افزایش دهد ، به عملکرد مطلوب مواد مختلف کمک کند و همچنین حباب تولید کند. در محصولات حمام یا بهداشتی مورد نظر.

اسید سیتریک همچنین دارای مزایای مراقبت از پوست است. متعلق به خانواده اسیدهای AHA است که از لایه برداری پوست پشتیبانی می کند تا چهره تازه و محکم تری نمایان شود. همچنین یک آنتی اکسیدان است که در برنامه های ضد پیری استفاده می شود.

ماده خام سیتریک اسید چیست؟

سیتریک اسید یک ترکیب طبیعی است که به ویژه در مرکبات مانند لیمو ، لیمو ، پرتقال و گریپ فروت یافت می شود. این محصول به طور تجاری برای صنایع خاص در صنایع غذایی ، آرایشی و دارویی تولید می شود. به طرز شگفت انگیزی ، این اسید ضعیف همچنین نقش مهمی در متابولیسم تقریباً همه موجودات زنده ایفا می کند. این اولین ترکیبی است که در یک سری واکنشهای پیچیده در سلولهای ما برای تولید انرژی استفاده می شود.

به عنوان یک ماده اولیه پرکاربرد ، اسید سیتریک در بسیاری از محصولات متداول در صنایع و بخشهای مختلف وجود دارد. به عنوان مثال ، به محصولات غذایی و نوشیدنی ها مانند نوشیدنی های گازدار اضافه می شود ، می تواند به عنوان نگهدارنده ، تنظیم کننده pH ، تثبیت کننده و اسید کننده عمل کند و طعم طعم را با طعم ترش و ترش مشخصی افزایش دهد. در داروسازی ، اسید سیتریک می تواند به عنوان یک عامل ضد انعقاد و شلات کننده عمل کند. نمکهای آن به یونهای کلسیم متصل می شوند ، یکی از اجزای اصلی فرایند لخته شدن خون ، در نتیجه از تشکیل لخته جلوگیری می کند. در لوازم آرایشی و مراقبت های شخصی ، اسید سیتریک به عنوان یک ماده آرایشی مقرون به صرفه است که اغلب برای ساخت بمب حمام و کاهش pH فرمولاسیون استفاده می شود.

ماده اولیه اسید سیتریک NDA (Anhydrous USP/FCC) یک پودر کریستالی با کیفیت بالا و ریز است که از تخمیر ذرت و چغندر قند به دست می آید. این استاندارد با استانداردهای تک نگاری USP (فارماکوپیا ایالات متحده) و FCC (Food Chemical Codex) مطابقت دارد. همچنین فاقد GMO است.

مزایای اسید سیتریک چیست؟

مواد اولیه اسید سیتریک یک محصول بسیار متنوع است که می تواند عملکردهای زیادی را در لوازم آرایشی انجام دهد. قوام خوب و یکنواخت این پودر باعث می شود که به راحتی در آب حل شود و بدون هیچ زحمتی با سایر محصولات بهداشتی برای یک محصول با کیفیت بالا مخلوط شود. طبیعت چند منظوره آن به ویژه در فرمولاسیون های طبیعی نیز بسیار ارزشمند است.

اسید سیتریک به تنظیم pH کمک می کند

سطح pH فرمولاسیون مراقبت از پوست یک عامل بسیار مهم در تعیین کیفیت و ایمنی است. pH ایده آل باعث می شود که محصولات ایمن تر ، دلپذیرتر و کمتر تحریک کننده باشند. علاوه بر این ، عملکرد برخی از مواد فعال کننده ، رنگ کننده ها ، ضخیم کننده ها و سایر مواد نیز می تواند به سطح pH بستگی داشته باشد. انحراف می تواند منجر به نتایج نامطلوب مانند تغییر رنگ ، تغییر در ویسکوزیته و عملکرد ضعیف محصول شود. اگر فرمول بیش از حد قلیایی شود ، می توان اسید سیتریک را اضافه کرد تا pH را به سطح دلخواه کاهش دهد.

اسید سیتریک به پایداری محصول و طول عمر کمک می کند

با کمک به تثبیت pH فرمولاسیون ، اسید سیتریک می تواند طول عمر محصولات آرایشی را افزایش دهد. pH می تواند عامل مهمی در نحوه عملکرد برخی از مواد نگهدارنده باشد و بنابراین استفاده از آن ثبات مطلوب را برای یک محصول ایمن برای استفاده تضمین می کند. اسید سیتریک نیز دارای خواص کلات کننده است. این ماده (ترسیب کننده) را برای ردیابی یون های فلزی متصل می کند و در نتیجه اثر افزودنی های نگهدارنده و آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهد. این عمل شلات کردن در محصولات صابون مفید است زیرا به یونهای فلزی موجود در آب متصل می شود تا از فاسد شدن و ایجاد کف صابون جلوگیری کند.

اسید سیتریک دارای خواص پاک کنندگی و ضد پیری پوست است

در مراقبت از پوست ، اسید سیتریک در درجه اول به عنوان لایه بردار و آنتی اکسیدان عمل می کند. این یک AHA (آلفا هیدروکسی اسید) است و می تواند در فرمولاسیون لایه برداری استفاده شود تا به حذف سلول های مرده و کثیفی پوست کمک کرده و پوست تازه ، نرم و صاف را نشان دهد. AHA ها معمولاً در لایه برداری شیمیایی زیبایی و درمان آکنه به همین دلیل استفاده می شوند. آنها همچنین می توانند ظاهر زخم ها ، لکه ها و سایر مشکلات رنگدانه ای را کاهش دهند و در نتیجه چهره فرد را بهبود بخشند. به عنوان یک آنتی اکسیدان محافظ ، اسید سیتریک از پوست در برابر اثرات آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و همچنین به تقویت و سفت شدن پوست کمک می کند.

اسید سیتریک اغلب در فرمولاسیون شامپو برای پایین آوردن سطح pH استفاده می شود ، که با کاهش موخوره ظاهر مو و حالت پذیری آن را بهبود می بخشد. همچنین می تواند در شستشوها برای کمک به بلند شدن یا محو شدن رنگ موها استفاده شود.

چگونه می توان از اسید سیتریک در فرمولاسیون استفاده کرد؟

اسید سیتریک را می توان به کرم ها ، لوسیون ها ، سرم ها ، شوینده ها ، شامپوها ، نرم کننده ها ، محصولات حمام و بسیاری از لوازم آرایشی دیگر اضافه کرد.

برای تنظیم pH:

محلول سیتریک اسید (50٪) را می توان با وزن مساوی آب مقطر و مواد اولیه اسید سیتریک تهیه کرد. اسید سیتریک را به آرامی به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. این محلول را می توان در ظرف مورد نظر ذخیره کرد و در صورت نیاز استفاده کرد. قبل از استفاده ، مطمئن شوید که مخلوط در دمای اتاق است. محلول را قطره قطره اضافه کنید ، مخلوط کرده و تغییرات pH را به دقت کنترل کنید تا به سطح دلخواه برسد.

به سادگی اسید سیتریک را در حالت خشک همراه با بقیه مواد خشک خود اضافه کنید تا با استفاده از قالب مورد نظر مخلوط و شکل بمب حمام ایجاد شود. نسبت اسید سیتریک و جوش شیرین استفاده شده معمولاً 1: 2 است.

اسید سیتریک به فرمولاسیون کمک می کند تا عملکرد ، ثبات و تجربه نهایی محصولات آرایشی را بالا ببرد. این محلول در آب است و بنابراین می توان به طور بالقوه به هر نوع لوازم آرایشی که حاوی آب است اضافه کرد. نمی توان از آن در محصولات بدون آب استفاده کرد.

منبع

فروش اسید سیتریک

شرکت زرین پارسین سپهر تامین کننده سیتریک خشک و ابدار از معتبرترین برند های روز دنیا با تضمین کیفیت می باشد. برای اطلاع از قیمت با کارشناسان ما در دپارتمان فروش در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟