کاربرد سیتریک خشک در صنایع غذایی

افزودنی های غذایی از دیدگاه شیمی عالی (قسمت سوم)
افزودنی های غذایی از دیدگاه شیمی آلی (قسمت سوم)
سپتامبر 27, 2021
کاربرد سوربات پتاسیم در صنایع غذایی
کاربرد سوربات پتاسیم در صنایع غذایی
سپتامبر 29, 2021

کاربرد سیتریک خشک در صنایع غذایی

سیتریک خشک کاربردهای زیادی در تولید غذا دارد.این ماده یک طعم دهنده ، نگهدارنده است و به فرآیند زودتررسیدن کمک می کند. حدود 50 درصد از تولید سیتریک خشک در جهان به عنوان طعم دهنده در نوشیدنی ها استفاده می شود. و از آنجا که این ماده به صورت پودر ساخته می شود ، به غذاهای خشک مانند نمک های چاشنی ، پودرهای طعم دهنده و تنقلات ترد در زمان طعم ترش اضافه می شود.

pH اسیدی این ماده آن را به عنوان نگهدارنده غذا مفید می کند و رنگ غذا را حفظ می کند زیرا اکسیداسیون را به میزان قابل توجهی کند می کند. از آنجا که بسیاری از باکتری ها قادر به رشد در محیط اسیدی نیستند. این اسید اغلب به مربا ، ژله ، آب نبات ، غذاهای کنسرو شده و حتی محصولات گوشتی به عنوان نوعی نگهدارنده اضافه می شود. اسید سیتریک همچنین برای تسهیل فرآیند رسیدن هنگام تهیه پنیر ، به ویژه موتزارلا استفاده می شود.

از آن برای تنظیم pH محلول ها در هنگام دم کردن آبجو و شراب استفاده می شود. و از جدا شدن چربی ها در بستنی خانگی جلوگیری می کند. همچنین از متبلور شدن شکر در کارامل جلوگیری می کند. مقدار کمی از این ماده می تواند قدرت مخمر جوش شیرین را افزایش دهد. و آن را به یک ماده مخفی ایده آل برای کیک و بیسکویت تبدیل کند. کسانی که رژیم غذایی کم سدیم دارند ممکن است هنگام چاشنی نمک سیتریک دریافت کنند.

نحوه طبخ با سیتریک خشک

سیتریک خشک را می توان اندازه گیری و به دستور العمل ها اضافه کرد یا به عنوان یک جزء یا جایگزین اسیدهای دیگر مانند آب لیمو یا سرکه. به عنوان مثال ، هنگام کنسرو گوجه فرنگی ، برای هر چهارم گوجه فرنگی می توانید از 1/2 قاشق چایخوری پودر این اسید استفاده کنید. برای حفظ رنگ ، می توانید پودر سیتریک خشک را روی میوه های خام مانند سیب بپاشید.

در صورت تهیه پنیر مانند ریکوتا یا پنیر ، سیتریک خشک تعادل کامل اسیدیته را بدون افزودن طعم اضافی تضمین می کند. 1/2 قاشق چایخوری سیتریک خشک را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کرده و به جای 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه استفاده کنید.

سیتریک خشک را می توان به جای نمک در دستور العمل های نان ترش مانند خمیر ترش و چاودار استفاده کرد. بیشتر اوقات ، بیش از 1 قاشق غذاخوری از این ماده مورد نیاز نیست. همچنین می تواند هنگام آماده سازی گوشت شکار برای از بین بردن هرگونه باکتری استفاده شود:

به این صورت که قبل از پخت ، محلول 1 اونس سیتریک خشک را با 1 لیتر آب اسپری کنید.

توجه داشته باشید که این اسید برای چشم و همچنین پوست با تماس طولانی مدت تحریک کننده است ، بنابراین هنگام استفاده احتیاط کنید.

مزه سیتریک خشک


سیتریک خشک طعم ترش را به غذاها می افزاید و طعم کمی تند و طراوت دارد. که شیرینی نوشابه ها ، چای ها ، آب میوه ها و سایر نوشیدنی ها را متعادل می کند.
به جز تهیه پنیر خودتان ، ممکن است سخت باشد که با انواع دستور العمل هایی که به اسید سیتریک احتیاج دارند آشنا شوید. غذاهایی که شامل سرکه یا آب لیمو در لیست مواد تشکیل دهنده هستند (مانند سوپ ها و غذاهای ترشی شده ) موارد خوبی برای استفاده از مواد پودر ترش هستند. منبع

قیمت سیتریک خشک

شرکت زرین پارسین سپهر با سابقه طولانی در تامین سیتریک خشک از معتبرترین برند های دنیا می باشد جهت استعلام قیمت با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل فرمایید و جهت اطلاع از فروش های ویژه ما در لینک ثبت نام فرمایید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟