اسید سیتریک به عنوان تنظیم کننده اسیدیته

چشم انداز صنعت کربوکسی متیل سلولز تا سال 2024
چشم انداز صنعت کربوکسی متیل سلولز تا سال 2024
سپتامبر 5, 2021
7 عدد از مهم ترین افزودنی های غذایی
7 عدد از مهم ترین افزودنی های غذایی
سپتامبر 7, 2021

اسید سیتریک به عنوان تنظیم کننده اسیدیته

اسید سیتریک می تواند به عنوان تنظیم کننده اسیدیته استفاده شود. طعم تند یا ترش به غذا می بخشد هر نوع شیرینی را متعادل می کند و به حفظ سطح اسید ثابت در غذا کمک می کند. گاهی اوقات برای جلوگیری از اکسیداسیون مانند قهوه ای شدن یا خراب شدن میوه ها و گوشت ها استفاده می شود. به طور طبیعی به عنوان اسید سیتریک و سایر مرکبات وجود دارد. شما به راحتی می توانید اسید سیتریک را به عنوان کریستال سفید یا گرانول از سوپرمارکت ها و داروخانه ها خریداری کنید.

به عنوان جایگزین آب لیمو ، یک طعم دهنده طبیعی یا کمک پاک کننده به فروش می رسد. اسید سیتریک دارای عملکردهایی مانند تنظیم کننده اسیدیته ، عامل اسیدی ، تثبیت کننده رنگ ، هم افزایی آنتی اکسیدانی است. به خوبی در آب حل می شود و بنابراین در صنایع غذایی استفاده می شود. اسید سیتریک به طور گسترده ای برای اسیدی شدن در تولید الکل (شراب) و نوشابه و شیرینی استفاده می شود.

اسید سیتریک به عنوان تنظیم کننده اسیدیته


اسید سیتریک می تواند در اسید سیتریک به عنوان تنظیم کننده اسیدیته استفاده شود. طعم تند یا ترش به غذا می بخشد. هر نوع شیرینی را متعادل می کند و به حفظ سطح اسید ثابت در غذا کمک می کند. گاهی اوقات برای جلوگیری از اکسیداسیون مانند قهوه ای شدن یا خراب شدن میوه ها و گوشت ها استفاده می شود. به طور طبیعی به عنوان اسید سیتریک و سایر مرکبات وجود دارد. شما به راحتی می توانید اسید سیتریک را به عنوان کریستال سفید یا گرانول از سوپرمارکت ها و داروخانه ها خریداری کنید.

به عنوان جایگزین آب لیمو ، یک طعم دهنده طبیعی یا کمک پاک کننده به فروش می رسد. اسید سیتریک دارای عملکردهایی مانند تنظیم کننده اسیدیته ، عامل اسیدی ، تثبیت کننده رنگ ، هم افزایی آنتی اکسیدانی است. به خوبی در آب حل می شود و بنابراین در صنایع غذایی استفاده می شود. اسید سیتریک به طور گسترده ای برای اسیدی شدن در تولید الکل (شراب) و نوشابه و شیرینی استفاده می شود.

تنظیم کننده اسیدیته چیست؟


تنظیم کننده های اسیدیته غذایی بخشی جدایی ناپذیر از صنعت افزودنی های غذایی جهانی هستند. آنها مجموعه ای از مواد اسیدی هستند که رشد باکتری های مضر را کنترل کرده و اسیدیته (PH) را برای حفظ ایمنی غذا و افزایش طعم تنظیم می کنند. نمونه هایی از تنظیم کننده های اسیدیته شامل اسید سیتریک ، سدیم ، اسید مالیک و اسید فسفریک است. مقیاس pH میزان اسیدیته یا قلیائیت یک ماده معین را از 0 تا 14 اندازه گیری می کند. در حالی که PH7 خنثی است. مرکبات ، شراب و آبجو در مقیاس کمتر از 7 هستند و بنابراین اسیدی هستند. در حالی که سفیده تخم مرغ و جوش شیرین محصولات قلیایی هستند.آنها بالاتر از مقیاس pH بالاتر از 7 هستند.

تنظیم کننده های اسید برای کنترل سطح pH برای غذاهای سالم و خوشمزه ابتدا معرفی شدند. اسید زدایی وسیله ای برای کنترل رشد باکتری های مضر ، حفظ غذا است. مزه آن بهتر است و تا زمانی که آن را بخورید ایمن تر است. برخی از اسیدها همچنین به عنوان تثبیت کننده عمل می کنند. برخی دیگر به آنتی اکسیدان ها یا امولسیفایرها کمک می کنند یا رنگ را حفظ می کنند. اما حفظ pH مناسب اولین قدم برای اطمینان از ایمنی غذا و ماندگاری بیشتر است. تنظیم کننده های اسیدیته برای تغییر و کنترل اسیدیته یا قلیائیت در سطح خاصی استفاده می شود که برای پردازش ، طعم و ایمنی غذا مهم است. کنترل ناکافی pH می تواند منجر به رشد باکتری های نامطلوب در محصول شود که می تواند یک خطر بالقوه برای سلامتی باشد.

غذاهای اسیدی و اسیدی شدن


اسیدی شدن یکی از ابزارهای نگهداری محصولات غذایی است. علاوه بر جلوگیری از رشد باکتری ها ، به حفظ کیفیت مطلوب محصول نیز کمک می کند. خیار ، کنگر فرنگی ، گل کلم ، فلفل و ماهی نمونه هایی از غذاهای کم اسید هستند که معمولاً اسیدی هستند. اگر اسیدیته در pH 4.6 یا کمتر به اندازه کافی کنترل نشود ، Clostridium botulinum ، میکروارگانیسم خطرناک تولید کننده سم ، می تواند در غذاهای خاصی رشد کند.

آیا استفاده از اسید سیتریک به عنوان تنظیم کننده اسیدیته بی خطر است؟


اسید سیتریک نه تنها به طور گسترده ای در آشپزی و ذخیره مواد غذایی استفاده می شود. ، بلکه از ایمن ترین آنها نیز استفاده می شود. مقدار کمی در غذاها یافت می شود ، بنابراین می توان آنها را به عنوان بخشی از غذا مصرف کرد.

آیا تنظیم کننده های اسیدیته به عنوان نگهدارنده عمل می کنند؟

تنظیم کننده های اسید نه تنها برای طعم دادن بلکه به عنوان نگهدارنده هایی که باعث ماندگاری بیشتر غذا می شوند نیز استفاده می شود.

منبع

مقالات مرتبط :حساسیت به اسید سیتریک

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟