مونوسدیم گلوتامات چیست؟

نحوه تولد یک محصول غذایی جدید
نحوه تولد یک محصول غذایی جدید
جولای 13, 2021
کرونا بر نوآوری در صنایع غذایی
تاثیر کرونا بر نوآوری در صنایع غذایی
جولای 14, 2021

مونوسدیم گلوتامات چیست؟

مونوسدیم گلوتامات نمک سدیمی اسید گلوتامیک است.

آیا تا به حال پیش آمده که از طعمی لذت ببرید ولی دقیقا ندانید که آن چه طعمی است ؟ این طعم به طعمی که به غذاهای حاوی گلوتامات ، اسید آمینه ای که یکی از عناصر سازنده پروتئین است نسبت داده می شود. جالب است بدانید که به آن طعم پنجم هم نسبت داده شده است. این ماده به خودی خود بدون طعم است ولی در ترکیبات طعمی شبیه به طعم گوشت دارد (طعم اومی) و در پخت و پز غذاهای آسیایی بسیار رایج است . در کنسرو ها شور و ترشیجات نیز بسیار پرکاربرد است.

خصوصیات


برای تولید MSG از یک فرآیند تخمیر طبیعی استفاده می شود.
MSG از سدیم و گلوتامات تشکیل شده است.
MSG فقط یک سوم مقدار سدیم به عنوان نمک خوراکی دارد.
گلوتامات و MSG فاقد گلوتن هستند.
طبق تحقیقات علمی و چندین مقام بزرگ نظارتی ، مصرف MSG بی خطر است.
طبق کالج آلرژی ، آسم و ایمونولوژی آمریکا ، MSG آلرژن نیست.
هیچ مدرک علمی برای “حساسیت MSG” وجود ندارد. برخی از افراد علائم (شبیه علائم آلرژی غذایی) را پس از مصرف MSG گزارش کرده اند. اما هیچ تحقیق علمی نتوانسته است به طور قابل اعتماد نشان دهد ، که مصرف MSG باعث ایجاد این علائم می شود.

مونوسدیم گلوتامات چیست؟


گلوتامات یک اسید آمینه (عناصر سازنده پروتئین ها) است ، که به طور طبیعی هم در پروتئین های گیاهی و هم در حیوانات فراوان است. از این رو ، غذاهای غنی از پروتئین حاوی مقادیر قابل توجهی گلوتامات به عنوان بخشی از پروتئین هستند. بعلاوه ، بسیاری از غذاها حاوی مقادیر کمی گلوتامات “آزاد” هستند که معمولاً به صورت گلوتامات سدیم (گلوتامات مونو سدیم یا MSG) است.

مونوسدیم گلوتامات توسط بدن چگونه استفاده می شود؟


تقریباً از تمام گلوتامات موجود در غذا برای تولید انرژی توسط سلولهای روده استفاده می شود و هرگز آن را از لایه روده عبور نمی دهد.

مقدار کمی باقی مانده توسط همین سلول ها ، همراه با سایر اسیدهای آمینه ، برای ساخت پروتئین ها و آنتی اکسیدان گلوتاتیون استفاده می شود. هر دو برای عملکرد مطلوب روده ضروری است.

(MSG) چگونه ساخته می شود؟


MSG به سادگی از سدیم و گلوتامات تشکیل شده است و با تخمیر طبیعی تولید می شود. تخمیر طبیعی فرایندی است که قرن ها برای تهیه غذاهای رایج مانند آبجو ، سرکه و ماست استفاده می شده است. MSG غالباً از طریق تخمیر نیشکر یا تاپیوکا تولید می شود. اما در ایالات متحده عمدتا از طریق تخمیر ذرت تولید می شودو سدیم گلوتامات

خرید مونوسدیم گلوتامات

شرکت زرین پارسین سپهر وارد کننده مونوسدیم گلوتامات با بهترین کیفیت و برندهاست برای استعلام قیمت و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

1 دیدگاه

  1. فرشته گفت:

    بسیار عالی حتما ازتون خرید میکنیم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟