سویا لسیتین صنعتی مدت هاست که یکی از مهمترین مواد اولیه جهت تولیدات صنایع غذایی و غیرغذایی است .یکی از مهم ترین و با ارزش ترین صنایع دانه های روغنی است .لسیتین دارای کابرد های فراون و متنوع است. از جمله کاربرد های آن :امولسیون کننده ، مرطوب کننده، کاهنده ویسکوزیته و عاملی برای کنترل تبلور است.
از لحاظ تاریخی در گذشته منبع اصلی تامین لسیتین از سویا بوده است . این صنعت در طول دوره های تاریخی دستخوش تغییرات زیادی بوده است . امروزه به دلیل افزایش تقاضا علاوه بر سویا لسیتین را از دانه های کلزا و افتابگردن نیز تهیه می کنند.https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781630670443500054
جالب است بدانید در زبان یونانی لسیتین به معنای تخم مرغ است. زیرا اولین بار این ماده در زرده تخم مرغ شناسایی شد .و زرده تخم مرغ غنی از لسیتین است.
لسیتین می تواند به عنوان یک امولسیفایر ،تثبیت کننده یا استابلایزر، حجم دهنده وژل ساز به کار برده شود. باعث کند شدن روند کریستال شدن قند در مواد می شود .عامل جلوگیری از جدا شدن کره و کاکائو در صنایع شکلات سازی و موجب کاهش غلظت و موجب افزایش حجم محصول و دیرتر بیات شدن محصولات قنادی می شود .
به کار بردن این ماده به کاهش مصرف چربی و تخم مرغ در مواد خمیری شده .و باعث بهبود بافت و رایحه انها می شود .
علاوه بر صنایع غذایی لسیتین صنعتی در صنایع دیگری مانند صنایع پوست و نساجی جهت بهبود رنگدانه ها و براقیت بیشتر به کار برده می شود. در کشاورزی جهت ترمیم خاک و ماده مغذی مناسب برای رشد گیهان بهکار برده می شود . در صنایع نفت و سایر صنایع وابسته نیز به عنوان امولسیفایر و بهینه سازی خواص روغن های هیدرولیک به کار می رود.
لسیتین دارای فواید بسیاری برای بدن است از جمله اینکه بسیار مفید برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی است . به هضم بهتر کمک می کند و به عنوان کمک شیر مادر به کار می رود .
برای تهیه لسیتین با کیفیت تضمین شده و بهترین قیمت با کارشناسان ما در ارتباط باشید
3 دیدگاه
[…] مقالات مرتبط […]
[…] مقالات مرتبط […]
[…] مقالات مرتبط […]